Az Erő(sítő) Veled lesz! - Hangfoglalás 2013

Hangfoglalás 2013
 

Október 4 és 6 között ismét Hangfoglalás a SYMA-ban! Természetesen a QSC ismét jelen lesz ezen a jeles eseményen és egy nagy debütálásra is sor kerül majd!

 

Az Interton standján (A29) bemutatásra kerül a QSC vadonatúj CXD erősítője, melyet világszerte nagy érdeklődés övez. Hazánkban itt lesz látható először ez az egyedi csatornaösszegző technológiával ellátott erősítő. Szintén a kiállításon debütálnak a QSC új hangsugárzói, az AcousticDesign™ S8T és S10T. És ezzel még nincs vége! Szintén itt lesz látható először az AcousticPerformance™ sorozat 12 colos méllyel szerelt modellje is. Az aktív hangsugárzó hívőkről sem feledkezünk meg, hiszen  természetesen a már hazánkban is legendássá vált K és KW sorozat tagjai is jelen lesznek a kiállításon. Sőt! Ezen hangsugárzók hangminőségét összevethetik a látogatók egy összehasonlító teszt segítségével. A session zenészek, mobil DJ-k klub tulajdonosok és hangtechnikusok így saját fülük segítségével dönthetik majd el, melyik a számukra legszimpatikusabb hangsugárzó. A Hooligans rajongók számára jó hír, hogy a zenekar október 5-én szombaton 11 órától dedikálást tart az Interton standján (A29), a QSC színeiben.

Idén is megrendezésre kerül a kiállítás keretein belül a Producer és DJ találkozó. A szervezők választása ismét a QSC-re esett, így a résztvevők a KW sorozat (2db KW122 és 2db KW181) segítségével sajátíthatják el a zeneszerkesztés és a megfelelő sound kikeveréséhez szükséges tudnivalókat.

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Bővebb információ a kiállításról ide kattintva érhető el.