Próbáld Ki a Megújult TouchMix keverőt a KOBUCI kertben

QSC TouchMix bemutató

Nemrég beszámoltunk róla, hogy egy spontán QSC TouchMix-16 keverőpult technikai bemutató alakult ki a KOBUCI kertben. Ezen felbuzdulva, valamint abból az apropóból, hogy megjelent a forradalmi 3.0 firmware (ide kattintva tekintheted meg, mit tud) a TouchMix-8 és 16 pultokhoz, nyilvános bemutatókat hirdetünk!

Így Történt: Spontán QSC TouchMix Bemutató a Kobuci Kertben

QSC TouchMix bemutató

Eddigi Kobucis pályafutásom alatt csak 2-3 alkalommal használtam a TouchMix-16 keverőpultot: puszta kíváncsiságból és lustaságból. A legutóbbi alkalom egy táncház volt, amire már előre megfontolt szándékkal csaptam a hónom alá a kis jószágot, mondván a nagy pultot nem fogom kitenni a tánctér közepére, mert még beletáncol a nagyérdemű.

Megújul a TouchMix Keverőd: Itt a 3.0-ás Firmware

QSC TouchMix 3.0 firmware

Mit kapunk, ha a TouchMix-30 Pro teljesítményét és technológiáját kombináljuk a TouchMix-8 és 16 keverőpultok kompakt és elegáns megjelenésével? Bemutatjuk a vadonatúj TouchMix 3.0-t! Több, mint 17 újdonságot tartalmaz az upgrade, ezzel egy rendkívül erős, ám igen könnyen kezelhető pultot eredményezve. Ezt egészíti ki a TouchMix-30 Pro-ból a felhasználók által leginkább kért funkciók sora is.

Történelmi Pillanat: Megérkezett Magyarországra a QSC K.2 Aktív Hangsugárzó Család!

QSC K.2

Nemrég mutattuk be a QSC K.2 aktív hangsugárzó szériát sőt, egy magyar nyelvű videót is láthattak az érdeklődők. Most viszont nem kell tovább várni. Megérkezett Magyarországra a QSC K.2 aktív hangsugárzó család!

QSC TouchMix 2-0-ás DAW Segédprogram

QSC TouchMix 2.0 DAW segédprogram

A QSC örömmel jelenti be a TouchMix DAW segédprogram 2.0 verziójának megjelenését. A TouchMix Digital Audio Workstation (DAW, Digitális Audió Munkaállomás) segédprogram egy ingyenes szoftver applikáció a TouchMix tulajdonosok számára.

Magyar Nyelvű Videó a QSC K.2 Aktív Hangsugárzó Szériáról!

QSC K.2 magyar nyelvű videó

Nemrég beszámoltunk róla, hogy érkezik a legendás QSC K sorozatú aktív hangsugárzók utóda, a K.2 széria. Az érdeklődők most egy magyar nyelvű videó segítségével közelebbről is megismerkedhetnek az új etalonnal.

Árcsökkenés: Megszűnik a QSC K Sorozat!

Megszűnik a QSC K sorozat

A QSC K sorozat jól ismert a pro audio szakmában, hiszen számtalan produkció PA és monitor rendszereként találkozhattak vele a hangosítók, illetve rengeteg zenész használja személyi monitorként is. A legendás K sorozat helyét hamarosan átveszi az utód, a K.2 sorozat. Ennek apropójából a K sorozat a készlet erejéig kedvezményesen vásárolható meg. Természetesen a kedvezményes áron megvásárolt hangsugárzókra is érvényes a 6 év garancia, hiszen a K sorozat szervizszolgáltatása nem szűnik meg!

Óriási Szenzáció: Itt Az Új QSC K Sorozat, a K.2!

QSC K.2 sorozat

A QSC K.2 sorozat az aktív hangsugárzók új szabványa. Minden egyes modell fel van szerelve egy 2000 wattos erősítőmodullal, gondosan illesztve a nagyteljesítményű mély-hangszóróhoz és nyomókamrás driverekhez. DMT™ (Directivity-Matched Transition) biztosítja az egyenletes lefedettséget a teljes hallgatósági területen. Tovább fejlesztett, beépített DSP segítségével ebben a szériában is elérhető az Intrinsic Correction™, a további teljesítmény optimalizálás érdekében.

QSC Meglepetés Húsvétkor!

QSC húsvéti meglepetés

Húsvét hétfőn igazán érdemes lesz figyelni a webes felületeinket, mert egy hatalmas QSC meglepetéssel jelentkezünk!

QSC Csomagajánlatok Kedvező Áron!

QSC csomagajánlatok

A QSC E sorozatú passzív hangsugárzókat a nagy teljesítmény és a kedvező ár jellemzi. Ezeket a hangsugárzókat legfőképp élő események hangosítására tervezték. A QSC GXD és PLD rendszerprocesszorral ellátott erősítőiben az E sorozat preseteket is megtalálod, így a hangrendszered igazán ütős lesz.

QSC TouchMix-30 Pro Magyar Nyelvű Videó

QSC TouchMix-30 Pro magyar nyelvű videó

A QSC új keverőpultja figyelemreméltó teljesítménnyel rendelkezik. Tartalmazza azon új szolgáltatásokat és funkciókat, amelyek kielégítik a legmagasabb professzionális igényeket is, ugyanakkor a beépített funkcióinak segítségével a hangosításban kevésbé tapasztaltabb felhasználók is jó eredményeket érhetnek el vele.

A QSC két innovációs díjat kapott

Két innovációs díj a QSC-nek

A QSC örömmel jelenti, hogy a Q-SYS™ Designer szoftverét és az AcousticDesign™ függesztett hangsugárzó (AD-P) sorozatát a Sound & Video Contractor olvasói több, mint 70 termék közül, 2016. év leginnovatívabb termékeinek szavazták meg.

Két Új Modellel Bővül az E Sorozat

A QSC E sorozat új tagjai

Mostantól dupla 18”-os mélysugárzó és a dupla 15”-os szélessávú hangsugárzó gazdagítja az E-sorozat kínálatát.

Új Firmware Jelent Meg a QSC TouchMix-30 Pro Digitális Keverőpulthoz!

QSC TouchMix-30 Pro új firmware

A QSC bemutatja az 1.1-es új firmware-t az ismert és elismert TouchMix-30 Pro digitális keverőpulthoz. A frissítésben többek között megtalálható a Direct Download az Update-ekhez, PEQ javítások és csatorna biztonsági funkciókkal kapcsolatos újdonságok is.

A QSC a helyén kezeli a Basszust a K kardioid mélysugárzóval

QSC K kardioid mélysugárzó

A QSC bemutatja a kategóriáján belül első, egyetlen dobozban megvalósított, aktív kardioid mélysugárzóját.

A Yale Egyetem sokoldalú audió megoldást talált a QSC Q-Sys Core 110-f segítségével

Yale Egyetem QSC

A Yale Egyetem közismert arról, hogy nagy hangsúlyt helyez a tudásra és az innovációra. Ezek az értékek megjelennek a létesítményeikben és az általuk használt technológiákban is.

Robbie Calvo is QSC TouchMix-et Használ Fellépésein, Valamint Hangrögzítéshez is

Robbie Calvo QSC TouchMix

Robbie Calvo énekes-gitáros az utóbbi időben a TouchMix-8-al bővítette felszerelését. Robbie az oktatóvideóinak hangfelvételéhez, a YouTube-on közreadott dalainak felvételeihez, valamint szóló fellépéseihez használja a TouchMix-et.

Téli QSC Táska Akció!

QSC táska akció 2016 tél

A Black Friday napján indul, de nem csak egy napig tart! Az akció keretén belül mindenki*, aki 2016. november 25. és 2017. január 31. között QSC K sorozatú (K8, K10, K12, KSub), vagy KW sorozatú (KW122, KW152, KW153, KW181) aktív hangsugárzót vásárol, ajándékba kapja a hozzá passzoló gyári hordtáskát, vagy huzatot.

Teszteld Te is a QSC új passzív hangsugárzó családját, az E sorozatot!

QSC az INTERTON Egyetemen

A QSC aktív hangsugárzói világszerte elsöprő sikert arattak, így joggal kíváncsiak a hazai felhasználók is az új, passzív hangsugárzó családra, az E sorozatra. Az V. INTERTON Egyetemen lehull a lepel, hiszen egy rendkívüli hangteszt keretén belül mutatjuk be a QSC új trónkövetelőit.

QSC TouchMix-30 Pro a Zenész Magazinban

QSC TouchMix-30 Pro Zenész Magazin

A Zenész Magazint is megihlette a QSC vadonatúj keverőpultja, a TouchMix-30 Pro. A hazai közönség a Budapest Music Expo kiállításon találkozhatott először a QSC vadonatúj üdvöskéjével.