Meghosszabbítjuk Népszerű Hordtáska Akciónkat!

QSC táska akció

Jó hírünk van azok számára, akik QSC K.2 aktív hangsugárzó vásárlásán gondolkodnak! Az eredetileg június végéig tervezett QSC hordtáska (tote) akciót a gyártó 2018. július 31-ig meghosszabbította!

Újra QSC Hordtáska és Védőhuzat Akció!

QSC táska akció

Az akció keretén belül mindenki*, aki 2018. május 3. és 2018. június 30. között QSC K.2 aktív hangsugárzót (K8.2, K10.2, K12.2), KSub-ot, vagy KW181 mélysugárzót vásárol, ajándékba kapja a hangsugárzóhoz tartozó gyári hordtáskát (tote), a mélysugárzók esetében pedig a védőhuzatot (cover). És ez még nem minden! A korábban meghirdetett kültéri védőhuzat (outdoor cover) akció szintén érvényben van, így aki hivatalos hazai QSC forgalmazótól vásárol, a K.2 szériához ezt a kültéri védőhuzatot is megkapja ajándékba a táska mellé!

QSC TouchMix Képzés az INTERTON Egyetem Laborban!

INTERTON Egyetem Labor QSC TouchMix képzés

Van egy QSC TouchMix keverőpultod és szeretnéd kihozni belőle a maximumot? Jelentkezz az INTERTON Egyetem Labor gyakorlati képzésére és sajátítsd el a pult mélyebb felhasználói ismereteit!

A QSC az Elmúlt 50, és az Elkövetkezendő Éveket Ünnepli

QSC 50 Év

A szerény kezdetekkor egy garázsműhelyben gitár erősítőket készítettek, mára az élő hangosítás, a mozik és a vállalati megoldások vezető márkája a professzionális audiovizuális technika területén. A QSC 50 év után is folytatja a jövőbe mutató fejlesztéseit.

Megérkezett Magyarországra a QSC KS212C Aktív Kardioid Sub!

QSC KS2121C kardioid sub

Óriási érdeklődéstől övezve végre kijelenthetjük, igen, itt van, megérkezett Magyarországra a QSC KS212C kardioid sub!

QSC Védőhuzat Akció!

QSC védőhuzat akció

Ki mondta, hogy rossz időben nem lehet hangosítani? A QSC védőhuzat megvédi a hangsugárzódat kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén is. Vásárolj hivatalos magyarországi QSC forgalmazónál QSC K.2 (K8.2, K10.2, vagy K12.2) aktív hangsugárzót és kapsz hozzá egy gyári védőhuzatot!

Újra QSC Meglepetés az INTERTON Egyetemen!

QSC az INTERTON Egyetemen

2017. november 8-9-én kerül megrendezésre a hatodik INTERTON Egyetem az Experidance Házban (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.). Szinte egyetlen INTERTON Egyetem sem múlt el valamilyen QSC meglepetés nélkül, idén sem lesz ez másképp.

Sajó Tamást Kérdeztük, aki Pély Barna Szólókoncertjét QSC TouchMix Keverőpulttal Keverte és Rögzítette

Sajó Tamás QSC TouchMix

Pély Barna 2017. február 22-én egy élő lemezfelvétellel egybekötött nagy sikerű szólókoncertet adott az Orfeumban. Mind a frontkeverést, mind pedig a sávonkénti rögzítést Sajó Tamás, a miskolci Music-Sajó Hangszerbolt tulajdonosa QSC TouchMix-16 keverőpulttal oldotta meg. Sajó Tamást a rögzítéssel kapcsolatos tapasztalatairól kérdeztünk.

Próbáld Ki a Megújult TouchMix keverőt a KOBUCI kertben

QSC TouchMix bemutató

Nemrég beszámoltunk róla, hogy egy spontán QSC TouchMix-16 keverőpult technikai bemutató alakult ki a KOBUCI kertben. Ezen felbuzdulva, valamint abból az apropóból, hogy megjelent a forradalmi 3.0 firmware (ide kattintva tekintheted meg, mit tud) a TouchMix-8 és 16 pultokhoz, nyilvános bemutatókat hirdetünk!

Így Történt: Spontán QSC TouchMix Bemutató a Kobuci Kertben

QSC TouchMix bemutató

Eddigi Kobucis pályafutásom alatt csak 2-3 alkalommal használtam a TouchMix-16 keverőpultot: puszta kíváncsiságból és lustaságból. A legutóbbi alkalom egy táncház volt, amire már előre megfontolt szándékkal csaptam a hónom alá a kis jószágot, mondván a nagy pultot nem fogom kitenni a tánctér közepére, mert még beletáncol a nagyérdemű.

Megújul a TouchMix Keverőd: Itt a 3.0-ás Firmware

QSC TouchMix 3.0 firmware

Mit kapunk, ha a TouchMix-30 Pro teljesítményét és technológiáját kombináljuk a TouchMix-8 és 16 keverőpultok kompakt és elegáns megjelenésével? Bemutatjuk a vadonatúj TouchMix 3.0-t! Több, mint 17 újdonságot tartalmaz az upgrade, ezzel egy rendkívül erős, ám igen könnyen kezelhető pultot eredményezve. Ezt egészíti ki a TouchMix-30 Pro-ból a felhasználók által leginkább kért funkciók sora is.

Történelmi Pillanat: Megérkezett Magyarországra a QSC K.2 Aktív Hangsugárzó Család!

QSC K.2

Nemrég mutattuk be a QSC K.2 aktív hangsugárzó szériát sőt, egy magyar nyelvű videót is láthattak az érdeklődők. Most viszont nem kell tovább várni. Megérkezett Magyarországra a QSC K.2 aktív hangsugárzó család!

QSC TouchMix 2-0-ás DAW Segédprogram

QSC TouchMix 2.0 DAW segédprogram

A QSC örömmel jelenti be a TouchMix DAW segédprogram 2.0 verziójának megjelenését. A TouchMix Digital Audio Workstation (DAW, Digitális Audió Munkaállomás) segédprogram egy ingyenes szoftver applikáció a TouchMix tulajdonosok számára.

Magyar Nyelvű Videó a QSC K.2 Aktív Hangsugárzó Szériáról!

QSC K.2 magyar nyelvű videó

Nemrég beszámoltunk róla, hogy érkezik a legendás QSC K sorozatú aktív hangsugárzók utóda, a K.2 széria. Az érdeklődők most egy magyar nyelvű videó segítségével közelebbről is megismerkedhetnek az új etalonnal.

Árcsökkenés: Megszűnik a QSC K Sorozat!

Megszűnik a QSC K sorozat

A QSC K sorozat jól ismert a pro audio szakmában, hiszen számtalan produkció PA és monitor rendszereként találkozhattak vele a hangosítók, illetve rengeteg zenész használja személyi monitorként is. A legendás K sorozat helyét hamarosan átveszi az utód, a K.2 sorozat. Ennek apropójából a K sorozat a készlet erejéig kedvezményesen vásárolható meg. Természetesen a kedvezményes áron megvásárolt hangsugárzókra is érvényes a 6 év garancia, hiszen a K sorozat szervizszolgáltatása nem szűnik meg!

Óriási Szenzáció: Itt Az Új QSC K Sorozat, a K.2!

QSC K.2 sorozat

A QSC K.2 sorozat az aktív hangsugárzók új szabványa. Minden egyes modell fel van szerelve egy 2000 wattos erősítőmodullal, gondosan illesztve a nagyteljesítményű mély-hangszóróhoz és nyomókamrás driverekhez. DMT™ (Directivity-Matched Transition) biztosítja az egyenletes lefedettséget a teljes hallgatósági területen. Tovább fejlesztett, beépített DSP segítségével ebben a szériában is elérhető az Intrinsic Correction™, a további teljesítmény optimalizálás érdekében.

QSC Meglepetés Húsvétkor!

QSC húsvéti meglepetés

Húsvét hétfőn igazán érdemes lesz figyelni a webes felületeinket, mert egy hatalmas QSC meglepetéssel jelentkezünk!

QSC Csomagajánlatok Kedvező Áron!

QSC csomagajánlatok

A QSC E sorozatú passzív hangsugárzókat a nagy teljesítmény és a kedvező ár jellemzi. Ezeket a hangsugárzókat legfőképp élő események hangosítására tervezték. A QSC GXD és PLD rendszerprocesszorral ellátott erősítőiben az E sorozat preseteket is megtalálod, így a hangrendszered igazán ütős lesz.

QSC TouchMix-30 Pro Magyar Nyelvű Videó

QSC TouchMix-30 Pro magyar nyelvű videó

A QSC új keverőpultja figyelemreméltó teljesítménnyel rendelkezik. Tartalmazza azon új szolgáltatásokat és funkciókat, amelyek kielégítik a legmagasabb professzionális igényeket is, ugyanakkor a beépített funkcióinak segítségével a hangosításban kevésbé tapasztaltabb felhasználók is jó eredményeket érhetnek el vele.

A QSC két innovációs díjat kapott

Két innovációs díj a QSC-nek

A QSC örömmel jelenti, hogy a Q-SYS™ Designer szoftverét és az AcousticDesign™ függesztett hangsugárzó (AD-P) sorozatát a Sound & Video Contractor olvasói több, mint 70 termék közül, 2016. év leginnovatívabb termékeinek szavazták meg.