A QSC két innovációs díjat kapott

Két innovációs díj a QSC-nek 
 

A QSC örömmel jelenti, hogy a Q-SYS™ Designer szoftverét és az AcousticDesign™ függesztett hangsugárzó (AD-P) sorozatát a Sound & Video Contractor olvasói több, mint 70 termék közül, 2016. év leginnovatívabb termékeinek szavazták meg.

 

„Nagy megtiszteltetés a QSC számára ez a szakmai elismerés.” mondta Joe Pham, a QSC vezérigazgatója. „A Q-SYS szoftverével egy olyan audió/videó/vezérlő platformot hoztunk létre, amelyhez nincs fogható ezen a bolygón. Az AcousticDesign-sorozat hangsugárzói pedig kitűnő hangminőséget kínálnak, és olyan tulajdonságokat, amelyek megkönnyítik a telepítést.”

A Q-SYS Designer (QSD) a legerősebb és mégis egyszerűen használható DSP tervező szoftver. A QSD immár támogatja az AES67-et és egy vadonatúj plug-in segítségével a Shure Microflex MXA910 is vezérelhető vele. Az AcousticDesign-sorozat függesztett hangsugárzói (AD-P) ugyanazt a tervezési filozófiát képviselik, mint az álmennyezeti- és oldalfali típusok. A Directive Matched Transition (DMT™) a teljes termékpaletta esetében egységes, egybefüggő hangképet biztosít. A hangsugárzók prémium hangminőséget kínálnak olyan terekben, ahol a teljesítmény, a lefedettség és az esztétika kulcsfontosságú.

Tudj meg többet:
http://www.qsc.com/news/news/detail/qsc-wins-two-innovative-product-awards/