QSC KLA aktív line array

                     QSC KLA aktív line array

 

 

Adatlapok: 

KLA specifikáció (angol)

Képek:

KLA rendszer
KLA12
KLA12 Rács nélkül
KLA12 Erősítőmodul
KLA181 Erősítőmodul

További adatok

KLA a qsc.com-on

QSC K dinasztia

A "KLA" sorozat a "House Of K" család tagja, melyet a K, KW és KLA aktív hangsugárzók alkotnak. Magyar elnevezése: "K dinasztia", ennek logója látható fent.

 

A győztes line array
A győztes line array
A győztes line array

 

                                                      KLA12 | KLA181
 
QSC KLA aktív line arrayA KLA egy nagyszerű line-array rendszer, mely néhány kézmozdulattal, más hasonló hangfalakhoz képest rendkívül egyszerűen és rövid idő alatt összerakható, beüzemelhető. A KLA állandó görbületű, aktív line-array rendszer, ideális mobil és telepített hangosításokhoz, legyen az élőzene, vagy más hangosítási feladat. Nagyszerűségét az is mutatja, hogy a szubot a földre helyezve,a hozzávaló menetes állványcsővel két darab toppot tudunk ráhelyezni. A KLA sorozat két hangfalat tartalmaz, a KLA12 két utas, és a KLA181  szub hangsugárzót. Mindegyik 2x500W-os kiemelkedő hatásfokú erősítőmodullal rendelkezik. A KLA hangsugárzók rendelkeznek a DEEP™ processzorral, mely a mélyfrekvenciák hangsúlyosabb lesugárzását segítik a mélyhangok folyamatos ellenőrzésével, és szükség esetén limitálásával. Szintén a védelemről gondoskodik a GuardRail™ áramkör, mely biztosítja a hangszórók és erősítők védelmét. Fontos az energiatakarékosság, ezért a KLA család 5 perc nyugalom után készenléti állapotba kapcsol, de a jel megérkezésekor pillanatnyi késlekedés nélkül, azonnal feléled a rendszer.
Telepített alkalmazás esetén a KLA sorozatú hangsugárzók egy közös potenciométerrel távolról is szabályozhatóak.  A vonalszintű bemenetek XLR, a táp PowerCon™ csatlakozókkal rendelkezik és természetesen fűzhetőek. A táp, jel, készenlét és a limiter bekapcsolásáról LED-ek tájékoztatnak. A KLA12 top 12"-os mély és 1,75"-os nyomókamrás magas hangszóróval rendelkezik. Egy elem sugárzási szöge 18 fok, és kizárólag ívelt összeállításban illeszthetőek egymáshoz, így 5 db KLA12 segítségével érhető el a 90 x 90 fokos lesugárzás. A line-array elemek elektroakusztikai beállítását egyszerűsíti az Ar-Q™ rendszer, mely a frekvenciamenet kiegyenlítését az egymáshoz csatlakoztatott KLA12 hangsugárzók száma alapján végzi. A lineáris átvitel elérését a QSC Wide-Line™ line-array sugárzóiban megismert Intrinsic Correction™ algoritmus végzi, mely folyamatosan állítja az idő, frekvencia és fázismenetet. A KLA181 egy darab 18” hangszórót tartalmaz, ezen kívül a már említett DEEP™ DSP algoritmust, GuardRail™ védelmet, különböző csatlakozási lehetőségeket, hangerőszabályzót, LED visszajelzőt és polaritás kapcsolót.

 

 

 

 
SPECIFIKÁCIÓ
KLA12
KLA181
Felépítés
2 utas, bi-amp line array
18"-os subwoofer
Mélysugárzó
1db 12"-os
1db 18"-os
Magassugárzó
1db kompressziós, 1.75"-os membránnal
-
Frekvencia tartomány
    Frekvencia átvitel (-6dB)
     Használható frekvencia tartomány (-10dB)
 
49Hz - 18kHz
44Hz - 20kHz

38Hz
33Hz
Lesugárzási szög 90° H x 18° V -
Maximális hangnyomás (1m)
131dB SPL csúcs
135dB SPL csúcs

Teljesítményerősítő

500 W, D osztályú, folyamatos
500 W, D osztályú, folyamatos
1000 W, D osztályú, folyamatos
Bemeneti impedancia XLR: 40k szimm./20k asszim. XLR: 40k szimm./20k asszim.
Szabályzók Táp, hangerő, karakterisztika (külső sub, normál, DEEP™), array mérete (1-5), előlapi LED funkció (táp, limit, ki) Táp, hangerő, karakterisztika (normál, DEEP™), előlapi LED funkció (táp, limit, ki), polaritás (normál/fordított)
Visszajelzők Táp, jel, készenlét, limit
Csatlakozók Szimm. XLR mama vonal bemenet, szimm. XLR papa vonal kimenet,távvezérlő potenciométer, PowerCon tápcsatlakozó bemenet, PowerCon tápcsatlakozó kimenet
Hűtés Szabályzott 50mm-es ventilátor
Erősítő védelem Hő, kimeneti túláram, GuardRail
Hangsugárzó védelem Hő, kimozdulás védelem
Tápellátás Univerzális tápegység 100-240VAC, 50-60Hz
Áramfelvétel (1/8 teljesítményen) 230VAC, 1,13A
KÁVA
Anyag
Ütésálló ABS műanyag
nyírfa rétegelt lemez
Felület
Fekete vagy fehér (festhető)
Rács
Fekete vagy fehér 1mm porfestett acél
Csatlakozó

- szimmetrikus mama XLR bemenet
- szimmetrikus papa XLR kimenet
- erősítés távszabályzó

Tápcsatlakozó
PowerCon input / PowerCon output
Rögzítő eszköz
Solo Rigging System
Beépített, nem állítható
Solo Rigging System
Beépített, nem állítható
Tömeg
25kg
45,3kg
Méretek (Ma x Szé x Mé, mm) 382 x 594 x 422 547 x 586 x 633
Tartozékok KLA12 TOTE
K Series M10 Kit
KLA AF12 Array Frame
KW181 Pole