Óriási Szenzáció: Itt Az Új QSC K Sorozat, a K.2!

QSC K.2 sorozat
 

A QSC K.2 sorozat az aktív hangsugárzók új szabványa. Minden egyes modell fel van szerelve egy 2000 wattos erősítőmodullal, gondosan illesztve a nagyteljesítményű mély-hangszóróhoz és nyomókamrás driverekhez. DMT™ (Directivity-Matched Transition) biztosítja az egyenletes lefedettséget a teljes hallgatósági területen. Tovább fejlesztett, beépített DSP segítségével ebben a szériában is elérhető az Intrinsic Correction™, a további teljesítmény optimalizálás érdekében.

 

A K.2 széria hihetetlenül rugalmas: előre beprogramozott preseteket tartalmaz a felhasználók számára olyan általános alkalmazásokra, mint például színpadi monitor, tánczene, hangszer erősítés, kézi mikrofon stb. Továbbá arra is lehetőséget kínál, hogy saját preseteket hozzunk létre, amelyek segítségével visszahívhatóak a felhasználó által végzett beállítások, mint például a bemenet típusa, késleltetés, EQ, cross-over és a kiválasztott beállítás főbb paraméterei. Használható PA rendszerként, vagy akár színpadi monitorként is, még a 8 colos verziót is beleértve, hiszen immáron ez a modell is rendelkezik monitorlábbal. Minden egyes modell függeszthető és hangsugárzó állványra helyezhető, utóbbin akár 7.5 fokkal lefelé döntve is.

Brutális, ugyanakkor könnyű és hihetetlenül stílusos. Ez a K.2 széria, amelyhez 6 év garancia jár a termékregisztrációt követően.

Az újdonságról folyamatosan új információkat osztunk meg webes felületeinken.