Passzív hangsugárzók

E sorozat

 

QSC E sorozat

E sorozat

A QSC új E sorozata passzív hangsugárzókból áll, melyeket legfőképp élő események hangosítására terveztek. Ezek a hangsugárzók tökéletesen működnek bármilyen professzionális erősítővel, ám a mai elvárásoknak megfelelő minőség, csak olyan digitális hangprocesszort (DSP) tartalmazó erősítővel valósítható meg, mint például a QSC GXD, vagy PLD sorozat, valamint a QSC TouchMix keverő, mely ezekhez az eszközökhöz tökéletesen illeszkedik. Mindegyik tartalmazza az E sorozat paramétereit, mely egy pillanat alatt előhívható és a legnagyobb mértékben támogatja a különböző felhasználási területeket, legyen az színpadi monitor, vagy mélysugárzóval kiegészített PA rendszer.

AcousticDesign-S8T

QSC AD-S8TA QSC AcousticDesign™ sorozata hazánkban is rendkívül népszerű. Többek között éttermek, pub-ok, diszkók és konferenciatermek hangosításához választották már ezeket a 100V-os rendszerben is üzemelő hangsugárzókat. Töretlen népszerűségük kiváló hangminőségüknek és megbízhatóságuknak köszönhető. A család pedig most újabb taggal bővült.

Kattints ide és ismerd meg a vadonatúj QSC AD-S8T-t!
 

 

AcosuticDesign-S10T

QSC AD-S10TA QSC AcousticDesign™ sorozata hazánkban is rendkívül népszerű. Többek között éttermek, pub-ok, diszkók és konferenciatermek hangosításához választották már ezeket a 100V-os rendszerben is üzemelő hangsugárzókat. Töretlen népszerűségük kiváló hangminőségüknek és megbízhatóságuknak köszönhető. A család pedig most újabb taggal bővült.

Kattints ide és ismerd meg a vadonatúj QSC AD-S10-et!

 

AcousticDesign-S12

QSC AD-S12A QSC AcousticDesign™ sorozata hazánkban is rendkívül népszerű. Többek között éttermek, pub-ok, diszkók és konferenciatermek hangosításához választották már ezeket a 100V-os rendszerben is üzemelő hangsugárzókat. Töretlen népszerűségük kiváló hangminőségüknek és megbízhatóságuknak köszönhető. A család pedig most újabb taggal bővült.

Kattints ide és ismerd meg a vadonatúj QSC AD-S12-t!

 

 

Acoustic Design fali hangsugárzók

QSC fali hangsugárzó QSC fali hangsugárzó QSC fali hangsugárzó QSC fali hangsugárzó QSC 100V-os sub

 AcousticDesign sorozat

Az AcousticDesign egy szélessávú, felületre szerelhető hangsugárzócsalád korszerű, stílusos megjelenéssel, kompakt mérettel és rendkívüli hangminőséggel. Tökéletes választás sokrétű audio felhasználásra például szállodákban, éttermekben, konferenciaközpontokban és multimédiás környezetekben. Nagyon jól beolvadnak a környezetükbe, mivel a hangsugárzók fekete és fehér színben kapható védőrácsai tetszés szerint festhetőek.

AcousticPerformance™ sorozat

 

QSC AcousticPerformance

AcousticPerformance™ sorozat

Az AcousticPerformance™ egy új, professzionális, két utas szélessávú passzív hangsugárzó család, amely ideális megoldást kínál a nagy teljesítményt követelő, telepített hangrendszerekkel kapcsolatban! A QSC a kor kihívásainak megfelelő műszaki tartalmat párosította egy stílusos külsővel.

Acoustic Design álmennyezeti hangsugárzók

 QSC álmennyezeti sub QSC álmennyezeti hangsugárzók QSC álmennyezeti hangsugárzó
QSC álmennyezeti hangsugárzók QSC beépíthető sub

A QSC közkedvelt AcousticDesign süllyeszthető, mennyezetbe szerelhető családja tökéletesen elrejthető szállodákban, éttermekben, irodákban, szórakoztatóközpontokban, repülőtereken, templomokban, üzlethelységekben vagy akár otthonunkban is. Maximálisan képesek beleolvadni környezetükbe, ugyanakkor a híres AD széria akusztikai tulajdonságaival rendelkeznek.

GP sub-ok

QSC passzív subQSC passzív subMindkét hangsugárzó két darab csúcsminőségű hangszóróval ellátott téglatest alakú mélyláda, mely a legigényesebb élő vagy telepített rendszerek esetén is megállja a helyét. A kiterjesztett mély-tartomány és a nagy hangnyomás miatt ideális kiegészítői lehetnek a QSC népszerű WideLine rendszerének éppúgy, mint más professzionális rendszereknek. A doboz rétegelt lemezből készült, 18mm-es vastagsággal a GP218-sw és 15mm-essel a GP212-sw esetén.

 

CSM monitorsugárzók

QSC monitorokA CSM, a Concert Stage Monitor szavak rövidítéséből tevődik össze, mely több mint egy egyszerű monitorsugárzó. Ez egy rendszer tagja, mely egyesíti a színpadi monitorsugárzókat, a digitális jelfeldolgozást és a nagyteljesítményű erősítőket, így a legjobb méret-arányt nyújtja a jelenleg piacon lévő csúcskategóriás monitorsugárzók között. Az elegáns forma, a korszerű hangszóró és hullámvezető technológia kombinációjával e hangsugárzók a legigényesebb felhasználók által támasztott követelményeknek is megfelelnek. 

 

Tartalom átvétel