Így Történt: Spontán QSC TouchMix Bemutató a Kobuci Kertben

QSC TouchMix bemutató
 

Eddigi Kobucis pályafutásom alatt csak 2-3 alkalommal használtam a TouchMix-16 keverőpultot: puszta kíváncsiságból és lustaságból. A legutóbbi alkalom egy táncház volt, amire már előre megfontolt szándékkal csaptam a hónom alá a kis jószágot, mondván a nagy pultot nem fogom kitenni a tánctér közepére, mert még beletáncol a nagyérdemű.

 

Hanyag eleganciával kitettem a színpad szélére a TouchMix-16-ot, majd onnan kezdtem el lefűzögetni a monitor utakat és minden inputot. Wifi, iPad, teljes vezérlés, baj nem lehet...

Amikor a muzsikusok meglátták, kíváncsian kérdezgették, hogy miért is ezt választottam. S elkezdtek kérdezgetni, hogy "Ugyan mondd már meg, hogy miért szeretik és utálják ezt a pultot, mert a cimborámnak van, de ő nem igen komálja."

Na, ekkor kezdtem elmesélni nekik azt, amit már fentebb is feszegettem, hogy tudni illik lustaságból, valamint kíváncsiságból. Lustaságból mert, és kíváncsiságból mert... és itt jön a lényeg: a brácsás már tárcsázta is a cimboráját, hogy ballagjon el a helyszínre, mert most végre megvilágosodhat.

Meg is érkezett, aztán kezdetét vette egy kérdezz-felelek játék. A legszebb, hogy megértették miért ez a pult; hogy mire jó és mire nem.

Fontos a nagyérdemű találkozó, nem csak a nagy és "csajozós" pultoknál, hogy megtudják, 70kg alatt is létezik minőség!

Kassai Zoltán
hangtechnikus

A QSC TouchMix-8 és 16 keverőpultok megismerésére június 19-én és június 26-án most Neked is lehetőséget biztosítunk a Kobuci Kertben (1033 Budapest, Fő tér 1.). Ez most azért is érdekes lehet, mert ezekhez a pultokhoz nemrég megjelent a 3.0-ás firmware, mely forradalmi újításokat tartalmaz. Bővebb információért keresse Kassai Zoltán kollégánkat az alábbi elérhetőségeken.

E-mail: zoltan.kassai@intertongroup.com
Tel.: +36 30 541 1255