Teljesítményerősítők

GX Erősítők

QSC erősítőkA GX sorozat ideális választás mindazok számára, akiknek fontos a kedvező ár / teljesítmény arány. Tervezésénél fő szempont a korszerű, de egyszerű kialakítás, könnyű használat, valamint a legendás QSC megbízhatóság volt. A GX sorozat erősítői elegendő teljesítményt nyújtanak a legnépszerűbb hangsugárzókhoz. Ezt alapul véve a GX3 ideális a 300W/8 ohmos, a GX5 az 500W/8 ohmos, a GX7 pedig a 725W/8 ohmos zenei teljesítményű hangsugárzókhoz. Az erősítőkben közös a fordulatszám szabályozott ventilátor és minden olyan védelem, amely biztosítja a stabil teljesítményt és hosszú élettartamot. A GuardRail védelmet nyújt a jelentős túlvezérlés, vagy szélsőséges túlmelegedés esetén úgy, hogy csökkenti az erősítést, de csak olyan mértékben, amely már biztosítja az erősítő és hangsugárzók hibamentes működését. A GX sorozat rendelkezik beépített crossover-rel is. Ebben az üzemmódban külső hangváltó használata nélkül lehet szub és top hangsugárzókat meghajtani, mivel az előlapon található hangerő gombokkal egyszerűen be lehet állítani a csatornák helyes arányát is.

 

6 éves QSC garancia érvényesítése

 

GXD sorozat

QSC erősítőkA GXD sorozatú erősítők tökéletes megoldást kínálnak mindennemű hangosítási feladatra, köszönhetően a beépített jelfeldolgozó processzornak.  A professzionális minőség, melyet a QSC márka fémjelez és a hosszú távú megbízhatóságra fókuszáló tervezés és gyártás, mind szerves része a GXD sorozatnak. A modern külső, a sokrétű routing, a kis súly, a digitális jelfeldolgozás, a fejlett védelmi áramkörök és a GXD sorozat által képviselt valós értékek azok, melyeket mindenki tud (és akar) használni.

A GXD végfokok 8 és 4 ohmos terhelhetőségre vannak optimalizálva, így megfelelő teljesítményt biztosítanak a legnépszerűbb hangsugárzóknak, melyeket a szakemberek használnak.

 

 

RMX Erősítők

QSC RMX erősítőAz RMX sorozatú teljesítményerősítők a tiszta, dinamikus teljesítményt ötvözik a legendás QSC hangminőséggel, és megbízhatósággal. Az RMX család páratlanul nagy teljesítményt biztosít rendkívül kedvező áron. Az erősítő szíve a tápegység, mely a hálózatból nyert energiát alakítja tiszta egyenárammá az audió áramkörök zavarmentes működtetéséhez. Ez fontos eleme a hangminőségnek, hiszen így még 2 ohmos terhelés mellett is megmarad az erősítő teljesítménytartaléka. Az RMX 4050HD és nagyobb testvére, az RMX 5050 csatornánként rendelkezik egy-egy nagy áramú toroid transzformátorral, még jobban kitolva a 2 ohmos terhelhetőség határait. Az RMX sorozat jellemzője a stúdió-minőségű hangkép. Az SMT (felületszerelt technológia) alkalmazásával az erősítő egy 2 RU magas (850, 1450, 1850HD, 2450) és mindössze 400mm mélységű készülékházba belefér, és akár 2400W teljesítmény leadására is képes. A 3 RU magas és szintén 400mm mélységű készülékház (4050HD, 5050) esetében a leadott teljesítmény akár 5000W is lehet. További különlegessége az erősítőnek, hogy az egyes alkatrészek közvetlenül - tehát a hőátadást rontó szigetelés nélkül - vannak a hűtőbordára felszerelve.

 

PLX 2 Erősítők

QSC erősítőkA PLX2 sorozat kiemelkedő minőségű, nagy teljesítményű erősítőcsalád, kifejezetten élő hangosítási feladatokra tervezve. A "02"-es végű modellek (PLX1802, PLX2502, PLX3102 ÉS PLX3602) azok számára ajánlott, akik több  hangsugárzót szeretnének meghajtani csatornánként akár2 ohmos terheléssel. Ezek a modellek rendelkeznek beépített keresztváltókkal, kapcsolható felül áteresztő szűrőkkel illetve az előlapon a hídba kapcsolt állapotra utaló visszajelzővel. Ezen tulajdonságok miatt ideálisak turné és mobil használatra egyaránt. A kompakt "04"-es modelleknél (PLX1104, PLX1804) ugyanazokat a műszaki megoldásokat és hangminőséget találjuk, mint a 02-es modelleknél, azonban kevesebb funkcióval és minimum 4 ohmos terhelhetőséggel. Kialakítása és formavilága professzionális, tömör öntött alumíniumból készített előlapja megfelelő merevítést biztosít a mindennapos használatra. A QSC 40 éves tapasztalatát bizonyítják az olyan apró részletek, mint például a kábelrögzítési pontok, hátsó rack fül, oldalsó merevítő sín. Az előlap gondos kialakításából adódóan, rack nélküli felhasználás esetén sem sértik fel a kezet az előlap élei. A PLX2 erősítők külseje hűen tükrözi mindazt, ami a belsejében van. A PowerLight technológia felváltotta a nagy és nehéz hálózatai transzformátorokat (ezek súlya kb. 9 kg). A nagy hatékonyságú, könnyebb és aktív  kialakítással a tápegység "nem esik össze" egy erőteljes basszus lejátszásánál, a magasak pedig kristálytisztán szólalnak meg. A PLX2 erősítők kapcsolástechnikája olyan hangminőséget biztosít, amely a sorozatot a stúdió referenciaerősítők osztályába emeli.
 

 

PL3 Erősítők

QSC erősítőkA PowerLight™ 3 sorozat a legnagyobb igénybevételű élőhangosítási célokra készült, legyen az fix installáció, vagy koncert. A PowerLight 2 sorozat legnépszerűbb tulajdonságait tovább fejlesztve a QSC Dataport-ján keresztülbiztosítja a kompatibilist a fejlett digitális jelfeldolgozással és a QSControl.Net™ rendszerrel. A három modell csatornánkénti teljesítménye 4000W-ig terjed, mindössze 2 RU magas, 40cm mély készülékházban, mely nem több mint 10 kg. Az új zászlóshajó a PL380 erősítő a maga 8000W teljesítményével egyesíti a QSC 40 éves mérnöki tapasztalatát, újraértelmezve a D-osztályú erősítő hangminőségével szemben támasztott elvárásokkal. A hangsugárzóból visszaható meddő teljesítményt a tápegység újrahasznosítja, elérve ezzel a páratlan 85%-os hatásfokot, amely segít a fogyasztást a minimumon, a hangsugárzóra jutó teljesítményt maximumon tartani. A PL380 legmarkánsabb hangi sajátossága a roppantul nagy tartalék, amely a legnehezebb körülmények között is hangzásbeli változás nélkül oldja meg a feladatot bármilyen terhelés esetén. A hátulról előre áramló levegőhűtés kétszer hosszabb működési időt tesz lehetővé, mint a versenytársaknál, anélkül, hogy forró levegővel öntené el a rack-et. Minden PowerLight 3 modellt ugyanabba a vázba szerelnek, ugyanolyan hátsó panel kialakítással, megkönnyítve a beszerelést és a kábelezést.

 

PLD sorozat

QSC PLD

A QSC PLD sorozatát hatalmas várakozás övezte világszerte. Ez nem is csoda, hiszen forradalmi újításokat tartalmaz. Ezen újításoknak köszönhetően, az élő hangosítással foglalkozó szakemberek új nézőpontból közelíthetik meg az audió rendszerek telepítését és azok tervezését.

A PLD sorozat innovációja forradalmian új előrelépés az erősítő technológiában. A PLD kifejezetten a hangosítási célok figyelembevételével lett kifejlesztve, így a felhasználók rendkívül rugalmasan, hatékonyan és gyorsan konfigurálhatják rendszereiket, mindezt minimális kezelői komplexitással. A PLD család három, nagy teljesítményű, kis súlyú, beépített DSP-vel szerelt, négy csatornás erősítőből áll, melyek bármilyen módon összekapcsolhatóak, így adva a legnagyobb felhasználói rugalmasságot. Nem csak a meglévő rendszerek konfigurálása válik egyszerűbbé, hanem a jövőbeni bővítés is szélesebb lehetőségeket kínál.

 

CXD sorozat

QSC erősítők

A QSC CXD sorozatát hatalmas várakozás övezte világszerte. Ez nem is csoda, hiszen forradalmi újításokat tartalmaz. Ezen újításoknak köszönhetően, az élő hangosítással foglalkozó szakemberek új nézőpontból közelíthetik meg az audió rendszerek telepítését és azok tervezését. 

A CXD sorozat innovációja forradalmian új előrelépés az erősítő technológiában. A CXD kifejezetten a hangosítási célok figyelembevételével lett kifejlesztve, így a felhasználók rendkívül rugalmasan, hatékonyan és gyorsan konfigurálhatják rendszereiket, mindezt minimális kezelői komplexitással.A CXD család három, nagy teljesítményű, kis súlyú, beépített DSP-vel szerelt, négy csatornás erősítőből áll, melyek bármilyen rendszerhez alkalmazhatóak, beleértve a 70-100V-os transzformátor nélküli konfigurációkat is, így adva a legnagyobb felhasználói rugalmasságot.  Ezek az erősítők nem csak teljesítményt és processzálhatóságot adnak a meglévő rendszernek a jobb minőség eléréséhez, hanem az általuk kínált hatékonyság a hosszú távú befektetés záloga is.

 

CX sorozat

QSC CX sorozatA CX sorozatú erősítők fejlesztése kifejezetten a telepített hangosító rendszerek kivitelezői igényeinek figyelembevételével történt. A biztonsági panellel lezárható kezelőszervekkel felszerelt erősítő sorozat 70/100 V-os modelleket is tartalmaz. Minden típuson megtalálható a DataPort csatlakozó, amellyel QSControl.Net, vagy Q-Sys rendszerbe illeszthetők.
A PowerLight® kapcsolóüzemű tápegységgel ellátott CX erősítők új szintre emelik a hangzást. Nemcsak feszesebb basszust, de tiszta, transzparens magasokat ad. Ezen felül kevesebb veszteséghőt termel, növeli a megbízhatóságot.

CMX sorozat

QSC CMXAz új CMX-sorozat gazdaságos és strapabíró erősítő, amely elsősorban telepített hangrendszerekben való alkalmazásra készült. A család alapját a legendás, megbízható RMX erősítő adja. A CMX tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a lehető legszélesebb körben felhasználható legyen,mint például templomok, sport klubok, edzőtermek, tánctermek, pub-ok, háttérzenei rendszerek. A CMX erősítők választéka biztosítja a megfelelő teljesítményt a legkülönfélébb alkalmazásra.

ISA sorozat

QSC ISA sorozatAz ISA (Installation Series Amplifier) sorozat költséghatékony megoldás telepített hangrendszerek meghajtásához, a hét modellből négy kisimpedanciás (ISA 280, ISA 450, ISA 750, ISA 1350), három pedig 25/70/100V-os transzformátoros kimenettel rendelkezik (ISA 300Ti, ISA 500Ti, ISA 800Ti). A kisimpedanciás modellek a 2 ohm-os terheléssel is megbírkóznak, a Ti változatok pedig egyedülálló módon 8, vagy 4 ohm impedanciával is terhelhetők.

 

Tartalom átvétel