QSC KLA aktív line array

QSC KLA aktív line arrayA KLA egy nagyszerű line-array rendszer, mely néhány kézmozdulattal, más hasonló hangfalakhoz képest rendkívül egyszerűen és rövid idő alatt összerakható, beüzemelhető. A KLA állandó görbületű, aktív line-array rendszer, ideális mobil és telepített hangosításokhoz, legyen az élőzene, vagy más hangosítási feladat. Nagyszerűségét az is mutatja, hogy a szubot a földre helyezve,a hozzávaló menetes állványcsővel két darab toppot tudunk ráhelyezni. A KLA sorozat két hangfalat tartalmaz, a KLA12 két utas, és a KLA181  szub hangsugárzót. Mindegyik 2x500W-os kiemelkedő hatásfokú erősítőmodullal rendelkezik. A KLA hangsugárzók rendelkeznek a DEEP™ processzorral, mely a mélyfrekvenciák hangsúlyosabb lesugárzását segítik a mélyhangok folyamatos ellenőrzésével, és szükség esetén limitálásával. Szintén a védelemről gondoskodik a GuardRail™ áramkör, mely biztosítja a hangszórók és erősítők védelmét. Fontos az energiatakarékosság, ezért a KLA család 5 perc nyugalom után készenléti állapotba kapcsol, de a jel megérkezésekor pillanatnyi késlekedés nélkül, azonnal feléled a rendszer.
Telepített alkalmazás esetén a KLA sorozatú hangsugárzók egy közös potenciométerrel távolról is szabályozhatóak.  A vonalszintű bemenetek XLR, a táp PowerCon™ csatlakozókkal rendelkezik és természetesen fűzhetőek. A táp, jel, készenlét és a limiter bekapcsolásáról LED-ek tájékoztatnak. A KLA12 top 12"-os mély és 1,75"-os nyomókamrás magas hangszóróval rendelkezik. Egy elem sugárzási szöge 18 fok, és kizárólag ívelt összeállításban illeszthetőek egymáshoz, így 5 db KLA12 segítségével érhető el a 90 x 90 fokos lesugárzás. A line-array elemek elektroakusztikai beállítását egyszerűsíti az Ar-Q™ rendszer, mely a frekvenciamenet kiegyenlítését az egymáshoz csatlakoztatott KLA12 hangsugárzók száma alapján végzi. A lineáris átvitel elérését a QSC Wide-Line™ line-array sugárzóiban megismert Intrinsic Correction™ algoritmus végzi, mely folyamatosan állítja az idő, frekvencia és fázismenetet. A KLA181 egy darab 18” hangszórót tartalmaz, ezen kívül a már említett DEEP™ DSP algoritmust, GuardRail™ védelmet, különböző csatlakozási lehetőségeket, hangerőszabályzót, LED visszajelzőt és polaritás kapcsolót.

 

A "KLA" sorozat a "House Of K" család tagja, melyet a K, KW és KLA aktív hangsugárzók alkotnak. Magyar elnevezése: "K dinasztia", ennek logója látható a jobb alsó sarokban.

QSC K dinasztia

 

QSC KW sorozat

QSC KW aktív hangsugárzókA forradalmian új K sorozat trendet teremtett az aktív hangsugárzók között. Ezen sorozat műszaki alapjaira épült a KW (Wood) család, mely nem műanyag házat, hanem balti nyír rétegelt lemez kávát és nagyobb mélyhangszórókat kapott, így hangja tökéletesebb, zeneibb lett, de minden másban a K sorozatot örökölte.   A kiemelkedő hanghűség, a magas műszaki színvonal és a nagy teljesítmény mindegyik modellben megtalálható, így a kisebb modellek nem a nagyobb testvérek lebutított, olcsóbb változatai.  Mind a négy modell az új fejlesztésű 1000W-os D-osztályú erősítőt kapta meg, mely csatornánként 500W-ot biztosít. Szakítva a hagyományokkal az 1,75"-os magas sugárzók azonosak a három szélessávú modellben, a mélysugárzók pedig ugyanazt a kiváló minőséget tükrözik, így biztosítva a mérettől független páratlan teljesítményt.

 

A "KW" sorozat a "House Of K" család tagja, melyet a K, KW és KLA aktív hangsugárzók alkotnak. Magyar elnevezése: "K dinasztia", ennek logója látható a jobb alsó sarokban.

 

6 éves QSC garancia érvényesítéseQSC K dinasztia

QSC K sorozat

QSC K sorozat aktív hangsugárzók

A forradalmian új K sorozat trendet teremtett az aktív hangsugárzók között. A kiemelkedő hanghűség, a magas műszaki színvonal és a nagy teljesítmény mindegyik modellben megtalálható, így a kisebb modellek nem a nagyobb testvérek lebutított, olcsóbb változatai.  Mind a négy modell az új fejlesztésű 1000W-os D-osztályú erősítőt kapta meg, mely csatornánként 500W-ot biztosít. Szakítva a hagyományokkal az 1,75"-os magas sugárzók azonosak a három szélessávú modellben, a mélysugárzók pedig ugyanazt a kiváló minőséget tükrözik, így biztosítva a mérettől független páratlan teljesítményt. Lássunk néhány újítást, melyek jellemzőek a QSC aktív hangfalaira.  A DMT™  biztosítja a magas- és mélyhangszóró lesugárzási területének összehangolását.

 

A "K" sorozat a "House Of K" család tagja, melyet a K, KW és KLA aktív hangsugárzók alkotnak. Magyar elnevezése: "K dinasztia", ennek logója látható a jobb alsó sarokban.

 
  6 éves QSC garancia érvényesítéseQSC K dinasztia

QSC K.2 (ÚJ!)

QSC K.2 sorozat aktív hangsugárzók

A QSC K.2 sorozat az aktív hangsugárzók új szabványa. Minden egyes modell fel van szerelve egy 2000 wattos erősítőmodullal, gondosan illesztve a nagyteljesítményű mély-hangszóróhoz és nyomókamrás driverekhez. DMT™ (Directivity-Matched Transition) biztosítja az egyenletes lefedettséget a teljes hallgatósági területen. Tovább fejlesztett, beépített DSP segítségével ebben a szériában is elérhető az Intrinsic Correction™, a további teljesítmény optimalizálás érdekében.

 
   

TouchMix-30 Pro

QSC TouchMix-30 ProEz a figyelemreméltó teljesítménnyel bíró kompakt digitális keverőpult tartalmazza azon új szolgáltatásokat és funkciókat, amelyek kielégítik a legmagasabb professzionális igényeket, ugyanakkor biztosítja az intuitív munkafolyamatokat, gyorsan és egyszerűen, a felhasználók minden szintjén. Tökéletes megoldás professzionális produkciókhoz, zenészeknek és zenekaroknak egyaránt, azonnali megszólaláshoz. Összesen 32 csatorna (24 Mic/Line, 6 Line, sztereo USB) és 16 Output kínál rugalmas és széles körű felhasználói élményt.

 

TouchMix

QSC TouchMixA QSC ezt a vadonatúj eszközt olyan zenészeknek, produkciós és élőhangosítással foglalkozó szakembereknek tervezte, akiknek egy „nagy keverőpult” képességeire van szüksége kompakt méretben és könnyen kezelhető formában, mindez megfizethető áron. A Touchmix olyan szintű teljesítményt és funkcionalitást kínál, mely a legtöbb szakember igényét kielégíti, ám emellett számos szolgáltatást nyújt a kevésbé tapasztalt felhasználóknak is a gyors és minőségi eredmény eléréséhez.

 

Acoustic Design fali hangsugárzók

QSC fali hangsugárzó QSC fali hangsugárzó QSC fali hangsugárzó QSC fali hangsugárzó QSC 100V-os sub

 AcousticDesign sorozat

Az AcousticDesign egy szélessávú, felületre szerelhető hangsugárzócsalád korszerű, stílusos megjelenéssel, kompakt mérettel és rendkívüli hangminőséggel. Tökéletes választás sokrétű audio felhasználásra például szállodákban, éttermekben, konferenciaközpontokban és multimédiás környezetekben. Nagyon jól beolvadnak a környezetükbe, mivel a hangsugárzók fekete és fehér színben kapható védőrácsai tetszés szerint festhetőek.

Acoustic Design álmennyezeti hangsugárzók

 QSC álmennyezeti sub QSC álmennyezeti hangsugárzók QSC álmennyezeti hangsugárzó
QSC álmennyezeti hangsugárzók QSC beépíthető sub

A QSC közkedvelt AcousticDesign süllyeszthető, mennyezetbe szerelhető családja tökéletesen elrejthető szállodákban, éttermekben, irodákban, szórakoztatóközpontokban, repülőtereken, templomokban, üzlethelységekben vagy akár otthonunkban is. Maximálisan képesek beleolvadni környezetükbe, ugyanakkor a híres AD széria akusztikai tulajdonságaival rendelkeznek.

QSC WideLine 10 rendszer

QSC line arrayA QSC WideLine-10 egy szélessávú line-array rendszer, mely nyitott, természetes hangzást és az átlagosnál szélesebb, 140°-os vízszintes lesugárzási szöget biztosít, ezért alkalmazási területe nagyon széles. A WideLine-10 egy három hangszórót tartalmazó rendszer, melyet biamp és triamp üzemmódban egyaránt lehet használni. Mindkét 10"-os mélysugárzó dolgozik az alacsonyabb frekvenciákon, de a frekvencia növekedésével egyikük - beállítható módon - fokozatosan lekapcsol. A biamp üzemmód passzív elemeket használ a mélyfrekvenciás hangszórók lekapcsolására (low frequency shading), így egyszerűbb kábelezést tesz lehetővé kevesebb erősítővel. A triamp üzemmódban a hangszórók precízebb, aktív elektronikán keresztül kapják a meghajtását, azokban a helyzetekben, ahol a legjobb hangminőséget és legnagyobb hangnyomást kell elérni. A WideLine-10 16 ohm-os  mélysugárzóival biamp üzemmódban akár négy dobozt is meghajthatunk egyetlen 2 ohm-mal terhelhető erősítővel, triamp üzemmódban a közép- és mélyfrekvenciás csoportban akár nyolc dobozt is össze lehet kapcsolni. A magassugárzó egy 3"-os titánium membrános, neodymium mágneses, nyomókamrás sugárzó 1,4"-os kijárattal, melyre egy szabadalmaztatott többnyílású diffrakciós hullámterelő van erősítve. Ez az eszköz a kiváló line-array teljesítmény előfeltétele, ideális vonalsugárzó forrást hoz létre és elősegíti a kivételesen széles vízszintes lesugárzási szöget. A WL2102-w az ipari szabványnak számító rétegelt nyírfalemezből készül, súlya 37,7 kg. A hangsugárzók mechanikai kialakítása lehetővé teszi a ládák gyors, könnyű egymáshoz rögzítését és az egyedi hárompontos felfüggesztési rendszer akár 24 doboz egymáshoz rögzítésére is alkalmas. A függőleges sugárzási szög fokonként állítható 0-10°-ig két szomszédos elem között. Minden rögzítéshez szükséges elem a hangsugárzó dobozára került felszerelésre, így külön tárolásukról sem kell gondoskodni. A felhasználó két függesztő konzol közül választhatja ki a megfelelőt az adott helyzetnek megfelelően akár földre téve (ground-stack) a rendszert. A WL218-sw és a GP218-sw csúcskategóriás, nagy teljesítményű, dupla 18"-os szubok a legnagyobb koncert igénybevételre tervezett mélysugárzók. Akusztikai felépítésükben azonosak, a különbség a rögzítő elemek kialakításában van. A 18"-os hangszórók 4"-os tekercsei üvegszálas csévetestre vannak tekerve, amely megakadályozza a nagy működési hőmérséklet következtében létrejövő alakváltozásokat. Mindkét doboz elsőrangú nyírfa rétegelt lemezből készült, erős belső merevítésekkel, és nagy igénybevételt elviselő festéssel.

 

 

 

QSC ILA line array rendszer

QSC ILA line arrayNapjainkban a line array konfigurációk lettek a vezető hangrendszerek a zenei ipar számos területén. A QSC ILA rendszere erre kínál egy megfizethető, professzionális megoldást kiváló ár/teljesítmény aránnyal.
Az ILA kifejezetten egy installációs rendszer, nagy teherbírású függeszthető elemekkel és ami talán meg fontosabb mérsékelt költségekkel. A rendszer összerakása és beállítása nem igényel különösebb szakmai tudást, vagy kifinomult akusztikai ismereteket, mert a vezérlő processzora kész presetekkel segíti a munkát. Az SC28 kiváló hangminőséget és egyszerű kezelhetőséget biztosít, rengeteg koncerten és turnén bizonyította már képességeit. Ahhoz, hogy ez a kombináció még egyszerűbben és tökéletesebben működjön, a QSC kifejlesztette és szabadalmaztatta az Intrinsic Correction™ eljárást.