TouchMix-30 Pro

                

 

 QSC TouchMix-30 Pro

 


 
 TouchMix-30 Pro
 
   

Ez a figyelemreméltó teljesítménnyel bíró kompakt digitális keverőpult tartalmazza azon új szolgáltatásokat és funkciókat, amelyek kielégítik a legmagasabb professzionális igényeket, ugyanakkor biztosítja az intuitív munkafolyamatokat, gyorsan és egyszerűen, a felhasználók minden szintjén. Tökéletes megoldás professzionális produkciókhoz, zenészeknek és zenekaroknak egyaránt, azonnali megszólaláshoz. Összesen 32 csatorna (24 Mic/Line, 6 Line, sztereo USB) és 16 Output kínál rugalmas és széles körű felhasználói élményt.

Ehhez a termékhez új firmware jelent meg! Bővebb információ:
http://qsc.hu/qsc_touchmix_30_firmware

Hangminőség
Professzionális minőségű, A-osztályú előfokok, csúcsminőségű átalakítók a teljes jelútban. A TouchMix-30 Pro tökéletes hangminőséget biztosít.

Felhasználhatóság
A modern digitális keverőpultok általában mindig teljes értékűek - néha viszont eljutnak a felhasználók arra a pontra, hogy teljesen érthetetlenné válik számukra a keverőpult.
A TouchMix tervezőcsapata a kezdetektől fogva azon dolgozott, hogy létrehozzon egy olyan keverőt, ami a kevésbé tapasztalt felhasználóknak is gyorsan használhatóvá válik. Ennek eredményeként a keverő használatát rendkívül könnyű megtanulni és elsajátítani. Sok TouchMix funkció, mint az EQ, kompresszorok, gate-ek és limiterek, csak Advanced Mode-ban biztosít teljes felhasználhatóságot és teljes paraméterezhetőséget. A Simple Mode viszont csak a legszükségesebbeket teszi elérhetővé.